Skip to main content

Uitsluitend op afspraak

Om te vermijden dat jij en je huisdier te lang moeten wachten in de wachtzaal en om voldoende tijd en zorg te kunnen besteden aan je dier, werken we uitsluitend op afspraak en dit op werkdagen van 9 tot 19 u.

Er is een afzonderlijke wachtruimte voor katten en honden. Hierdoor kunnen we de stress bij de dieren tot een absoluut minimum beperken.

Voor het maken van een afspraak kan je ons bellen op het nr 014 89 10 66.

Binnenkort zal het ook mogelijk zijn om online een afspraak te maken.

Dierenarts Jasmien - bel voor afspraak 014 89 10 66

Voorkeur voor afspraak in de praktijk

We willen huisbezoeken tot een absoluut minimum herleiden omdat we je huisdier veel beter in onze praktijk  kunnen helpen, dan bij jou thuis. In onze volledig uitgeruste praktijk kunnen we meteen ook alle nodige onderzoeken doen en een optimale verzorging van je huisdier verzekeren.

We weten dat dat niet in alle situaties mogelijk is en daarom komen we in bepaalde situaties en na onderling overleg, uitzonderlijk toch op huisbezoek.

 

Spoedgevallen

Neem bij een spoedgeval zo snel mogelijk contact op. Je kan ons bellen op het nr 014 89 10 66. Op zaterdag en zondag, word je automatisch doorverbonden met de dierenarts van wacht. 's Nachts kan je terecht in spoedkliniek Anicura in Berchem.

Twijfel je of het om een spoedgeval gaat, bel ons dan zeker ook en beschrijf ons de symptomen.